Frivilligt arbejde

 

At arbejde med frivillige er altid en fornøjelse, fordi man her mærker, at nogen har et helt særligt engagement og noget på hjertet. Vi har arbejdet sammen med mange frivillige foreninger og udbyder kurser under Center for frivilligt social arbejde, som er det landsdækkende videns- kompetence- og udviklingscenter, der har til formål at støtte og udvikle det frivillige arbejde.

Der betyder, at vi har en række forskellige kurser, som er specielt målrettet de frivillige foreninger, som fx kunne handle om:

  • Hvordan kan man arbejde med motivation og fastholdelse af frivillige?
  • Hvordan kan man med enkle værktøjer få skabt udvikling, hvor alle har mulighed for at bidrage med deres forskellige idéer og ressourcer?
  • Hvordan kan vi få afklaret de forventninger vi har til hinanden og arbejde med en anerkendende kommunikation, som giver os lyst til at være en del af det givende fællesskab, som det frivillige arbejde også handler om?

Læs mere i menuen til højre, hvor du finder beskrivelse af afholdte kurser. Vi tilpasser altid vores kurser gennem tæt dialog med dig, så tøv ikke med at stille spørgsmål eller komme med forslag.

 

Frivillige i det offentlige
Frivillige i den offentlige sektor bliver mere og mere almindeligt – Her bliver det vigtigt at få afklaret og afstemt, hvad vi hver i sær kan og skal bidrage med. Derfor tilbyder vi offentlige institutioner hjælp til at få skabt de bedste forudsætninger for samarbejdet mellem ansatte og frivillige. Det sikrer, at de sammen kan være med til at løfte og løse den vigtige opgave for borgerens bedste.

Læs mere i menuen til højre

Ring til os på 22430044 og aftal et uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om, hvordan vi sammen kan styrke det frivillige arbejde.

Du er også velkommen til at skrive til os på info@kurago.dk

ContactUs.com