Hvordan er man et godt organisatorisk medlem?

Det organisatoriske medlemskab bidrager med:

  • Effektiv måde til at have fokus på kerneopgave og arbejdsfællesskab
  • En fælles undersøgelse af hvad vi forventer af hinanden i rollen som medlem
  • Virker konfliktforebyggende og -løsende

Jeg mener faktisk at vi kan tale med vores kerneopgave – det vil gavne os

Hvad ville det gøre for arbejdsfællesskabet og vores løsning af kerneopgaven, hvis vi havde en dialog OM og MED vores kerneopgave?

Når vi arbejder ud fra det organisatoriske medlemskab handler det om, at vi ser på hinanden som lige vigtige bidragsydere – vi bidrager hver med noget vigtigt, men fra nogle forskellige fagligheder og positioner i organisationen.

Vi er en del af organisationen, fordi kerneopgaven kalder på os.

Når I arbejder med det organisatoriske medlemskab, så er I i gang med at skabe en mere åben kultur, bedre arbejdsfællesskaber hvor I hele tiden har fokus på at gøre en forskel for jeres kerneopgave og jeres egen trivsel.

Få et oplæg og inspiration til at arbejde med det organisatoriske medlemskab eller lad os sammen designe et forløb, hvor vi arbejder med at skabe en ny samarbejdskultur med fokus på kerneopgaven og trivsel.

Ring til Michael på 22430044, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan folde det organisatoriske medlemskab ud hos jer

Du er også velkommen til at skrive til os på info@kurago.dk

Læs mere om Bæredygtige organisationer

Lad os tage en snak

Du er mere end velkommen til at at ringe på 22 43 00 44 så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan arbejde med organisatorisk medlemskab i netop jeres organisation.

Du kan selvfølgelig også sende en mail michael@kurago.dk.

ContactUs.com