Pædagogisk supervision for undervisere

– brug din egen undervisningspraksis som personligt læringsmateriale

I supervisionen hjælper vi dig til at få nye perspektiver på din faglighed, din rolle, dine positioner og dine handlemuligheder som underviser – opdag eller gen-opdag dine bedste sider.

Sammen kigger vi på din undervisningspraksis og ud fra vores fælles observationer, taler vi om dine præferencer og dine givende undervisningsoplevelser. Og hvad du står med af udfordringer i relation til din undervisning, og hvor du gerne vil bevæge dig hen i professionalitet.

En runde supervision består af:
[ ] Fokusmøde af 1.5 time
[ ] Observation af undervisning (2 timer)
[ ] Talk back af 1.5 time

Formålet er at skabe personlig-professionel kompetenceudvikling gennem et rammesat læringsrum. Her får du tid og plads til at reflektere over konkrete udfordringer og situationer fra din undervisning.

Vi er trænede og EMCC-certificerede systemiske coaches, som gennem samtalen undersøger og er nysgerrige på nye perspektiver og muligheder – Sammen med dig skaber vi bevægelse.
Foruden erfaringer fra flere end 300 gennemførte samtaler stiller vi også vores ekspertise som rutinerede undervisere og vores teoretiske baggrund i pædagogisk teori til rådighed.

Vi varetager bl.a. pædagogisk supervision på Universitetspædagogikum på Københavns Universitet.

Ring til os på 22430044 og aftal et uforpligtende møde, hvor du kan høre mere om pædagogisk supervision.

Du er også velkommen til at skrive til os på info@kurago.dk

ContactUs.com